Posted on

Stadskaart Amsterdam

Zoals je mogelijk al eerder hebt gelezen heb ik afgelopen december mijn geliefde Amsterdam ingeruild voor het ‘platteland’. Oftwel, een dorp 30 min richting de zee. Toen Wereldkaarten.nl mij vroeg om een blog te schrijven over één van hun producten wist ik direct waar ik over wilde schrijven!

Stadskaart Amsterdam

Na eventjes struinen tussen de bijzondere wereldkaarten kwam ik terecht bij stadskaarten. Sorry wereldkaart poster, het wordt een stadskaart. En ja hoor! Daar wassie dan: de stadskaart van Amsterdam. Dát moest ‘m worden!
Amsterdam was altijd mijn droomstad, altijd geweest, zal het altijd blijven (sorry vriendlief). De stad zal altijd een plekje in mijn hart hebben. En nu dus ook aan mijn muur!

Kaart op plexiglas

Ik mocht kiezen uit verschillende materialen voor de kaart: canvas, hout, aluminium, plexiglas, poster of schoolplaat. Ik ben erg fan van plexiglas, het is strak en de kleuren komen er prachtig op uit. Ook al is deze kaart in zwart/wit, door het diepe zwart springen de lijnen eruit! Het oppervlak weerspiegeld het licht heel mooi, het is net een foto op glas!

Artwall met posters en foto’s

In mijn vorige woning had ik in de woonkamer een hele fijne artwall, ik moet nog even bedenken waar ik deze terug ga laten komen in het nieuwe huis.. Maar daar komt ‘ie vast en zeker tussen te hangen! Tot die tijd staat de kaart mooi op de kast.

Blog tot stand gekomen in samenwerking met Wereldkaarten.nl