Posted on

Nieuwe nazomer collectie Søstrene Grene

Back to basic!

Kom tot rust met de nieuwe Back to basic collectie van Søstrene Grene

Nieuwe interieur collectie Søstrene Grene

Back to basic, ik hou ervan. Natuurlijke materialen, zachte kleuren en fijne vormen. Toen ik hoorde dat Søstrene Grene een nieuwe collectie lanceerde met dit als titel ging ik natuurlijk gelijk even een kijkje nemen!

Dit is hoe ze zelf de collectie omschrijven:

‘Deze nazomer presenteren de zussen een nieuwe collectie waarin favorieten uit het verleden een frisse nieuwe look krijgen. De nieuwe collectie van de zussen is een fijne balans tussen klassiek en modern, met een reeks nieuwe items en tijdloze klassiekers voor het hele huis.

Ervaar de collectie die is geïnspireerd door de verschillende kamers in het huis. Ontdek meubels gemaakt van geweven, natuurlijke materialen; mooie en handige keukenaccessoires; klassiek keramisch servies voor het dekken van de tafel in de eetkamer en fijn textiel in zachte kleuren voor de woon- en slaapkamer. Verder wordt er ook een selectie mooie accessoires en gereedschappen voor creatief handwerk geïntroduceerd.’

Binnen deze collectie geven ze aandacht aan de keuken en de eetkamer, en de materialen riet, keramiek en velours.

Must haves

Ik heb een must haves lijst gemaakt met mijn favorieten uit de nieuwe collectie, kijk je mee? (Ik word al zó blij van de foto’s!)

De collectie is vanaf donderdag 27 augustus 2020 verkrijgbaar – met uitzondering van de nieuwe velours stoelen, die vanaf 3 september verkrijgbaar zijn, en de deken en het vloerkleed van de zussen vanaf 10 september. 

Beeldmateriaal verkregen via Søstrene Grene