Posted on 1 Comment

Led strips kopen

Ledstrip van Ledloket

De charme van led strips

Het klinkt misschien niet heel erg aanlokkelijk: led strips. Maar het kan heel wat sfeer toevoegen aan het interieur!

Led strips in de keuken

Een mooi keukeneiland, die wil je eruit laten springen. Je kiest voor een mooi materiaal, een mooie kleur en een mooie styling op het blad. Zo ben je er wel, toch? Je kan het nóg een stapje luxer maken, en daar komen de led strips om de hoek kijken. Wat dacht je van een zachte rand van licht aan de plint onder het keukeneiland?

Ditzelfde kan je ook toepassen in de badkamer. Een led strip in de plint onder het bad geeft de badkamer een exclusieve uitstraling.

Hoe creëer je een luxe interieur?

Een luxe, tijdloos, interieur ontstaat door een samenspel van verschillende onderdelen. Materialen, kleuren en ook verlichting is hierin belangrijk. Vaak wordt er gekozen voor een materialen mix van rijke materialen zoals verfijnd hout en natuursteen gecombineerd met diepe, intense kleuren. Een luxe interieur voelt warm en comfortabel, donkere tinten helpen erbij om deze sfeer te bereiken.

Maar het interieur moet natuurlijk niet té donker worden. Daarom is belichting ook een extra belangrijk element in dit type interieur. Daarnaast geeft de juiste belichting sfeer en accentueert het nog extra het luxe en cosy gevoel.

Kies daarom in een tijdloos interieur altijd voor warme, dimbare verlichting en zo min mogelijk direct licht, investeer daarentegen in diffuus en indirect licht. Spots op de wand welke de muren verlichten, lichtbollen van warm rookglas, en bijvoorbeeld een warm getinte led strip in een open kast waardoor kunst extra mooi uitkomt.

Kastverlichting met led strips

Doordat ledverlichting allerlei voordelen heeft ten opzichte van ‘ouderwetse’ verlichting zoals dat het een stuk minder warm wordt en veel energiezuiniger is, is het praktischer inzetbaar dan ‘ouderwetse’ verlichting.

Zo kun je ledlampen prima in een kast verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een licht strip in een la welke aangaat wanneer je de la opentrekt. Super praktisch én luxe!

Led strips kopen

Je kan led strips op verschillende plekken kopen, bijvoorbeeld bij de bouwmarkt, bij IKEA, of online. Koop bijvoorbeeld je ledstrip bij Ledloket.nl.

Blog tot stand gekomen in samenwerking met ledloket.nl
Beeldmateriaal verkregen via ledloket.nl

1 thought on “Led strips kopen

  1. […] Lees verder […]

Comments are closed.