Posted on

Kleur en interieur advies

Kleur en interieur advies

Pure & Original heeft er sinds kort een extra kantoor ruimte bij. In deze ruimte wordt gewerkt door Ingeborg en door mij. Het is een nieuwe bron van inspiratie geworden, een fijne werkplek. De ruimte is gevuld met warme kleuren en grijs tonen. Natuurlijke materialen accentueren het natuurlijke aspect van Pure & Original.


De sfeer is warm en huiselijk. De donkere kleuren voelen vertrouwd en de planten geven de ruimte een natuurlijk tintje. De kleur-suggesties van de wanden zijn doorgevoerd op de meubels. Deze zijn donker en van natuurlijke materialen.

De tafel is een opvallend, lichter onderdeel midden in de ruimte. Omdat het een vrij grote ruimte is, kan deze het goed hebben om een meubel stuk vrij in het midden te zetten.

Bergruimte, één van de belangrijkste onderdelen in een kantoor. Hoe kun je je spullen netjes opbergen zonder dat het er rommelig uitziet? Wij hebben gekozen voor een open stellingkast. Naast opbergen kunnen hier ook artikelen in tentoongesteld worden. Zo is de kast niet alleen functioneel maar ook nog is leuk om te zien!

De kast is geverfd in dezelfde kleur als de wand, zodat deze hierin wegvalt. Dit creëert rust in een vrij drukke kast. Zo gaat het er niet chaotisch uitzien.

Er is gekozen voor een combinatie van kalkverf, krijtverf en matte lak.
Op één korte zijden en één lange zijde is Pure & Original krijtverf in de kleur Earth Stone gebruikt. Er is gekozen om de korte zijde bij de ramen donker te verven omdat hier het licht door heen valt.
Op de andere korte zijde, tegenover de ramen is gekozen voor Pure & Original krijtverf in de kleur Ashes. Op deze wand valt het licht, waardoor de ruimte groter lijkt dan het is. Ook het plafond en de vide zijn met deze kleur geschilderd.
Op de andere, lange zijde is Pure & Original kalkverf in de kleur Post Modern Mauve gebruikt. Deze wand brengt een kleur accent aan in de ruimte die is doorgevoerd in diverse accessoires. De wand trekt aandacht door de kleurnuances en structuur die de kalkverf met zich meebrengt.
De kozijnen en verwarming zijn geverfd in Pure & Original matte lak op waterbasis, in de kleur Black Smoke. Dit versterkt de stoere en warme sfeer.