Posted on

Een design douche waar het iedere dag regent

Hóe kan je er nog omheen? Een inloopdouche met regendouche. Iedere moderne badkamer heeft deze nodig, vind ik dan. De douche is modern en net zo tijdloos. Altijd mooi en sierlijk. En er zijn tig stijlen om uit te kiezen, van hyper design modern tot aan landelijk en klassiek.

Het kiezen van de juiste inloopdouche

Het begint met de wanden, naja wanden… glas. Het huisje zoals ik het noem. Een douche moet fijn en comfi voelen. Dus ja, huisje.

Welke maat inloopdouche kies je? Ga alsjeblieft niet te klein. Wie koopt er nou een krap huis? Juist, niemand. Een douche moet lekker ruim voelen. Je moet er kunnen bewegen, haast dansen. Serieus, als je je haar wast wil je niet met je ellebogen tegen de wanden slaan. De inloopdouche is open en van glas, dus ook ruim.

Nog lang niet zijn wij toe aan de badkamerverbouwing maar al tijden weet ik wat voor douche erin moet komen. Eerlijk, ik had ‘m al bijna gekocht. Zodra ik de website van Maxaro opende zag ik ‘m, mijn douche! Er is keuze uit twee: Pearl IPA12305M óf Pearl IPC122400M. En that’s it. Strak, modern, tijdloos. Oké, derde optie Pearl IPB0909400M Mat Zwart. Oftewel, het moet er eentje worden met zwarte accenten.

Een regendouche!

Jaaa een regendouche, ooh wat is dat heerlijk! Maar ook een must: de handdouche. Die gebruik ik als mini-douche als ik niet wil dat mijn haar nat wordt, dus die is net zo belangrijk als de regendouche zelf. En ik wil niet onder een iel straaltje water staan, dus jep, net als de inloopdouche, big it is.

Nou voel je ‘m natuurlijk al aankomen. De douche wordt matzwart of mat wit. Check. This. Out. Dit is de perfecte regendouche: Inbouw regendouche set zwart.

Liever een ander model regendouche? Op de website van Maxaro zijn meer dan 100 modellen om uit te kiezen.

Blog tot stand gekomen in samenwerking met Maxaro