Posted on

Versterking voor het dermatopigmentatie team

Versterking voor het dermatopigmentatie team

Voor het openen van een nieuwe kliniek, is natuurlijk nieuw personeel nodig. Wij kiezen niet zomaar de eerste beste, maar stellen hoge eisen voor ons team van medewerkers.

Ter versterking gingen wij op zoek naar vakmensen met een specialisme in dermatopigmentatie. Nieuwe medewerkers moeten bij ons talent hebben, en altijd bereid zijn om een praktisch examen afleggen. Hiermee kunnen wij zien of ze kunnen bijdragen aan onze hoge standaard.

Sarah en Julie

We hebben twee nieuwe aanwinsten in ons team! Sarah en Juli.

Sarah is een specialist in wenkbrauwen. Naast haar bacheloropleiding in Para-Medische behandelingen is ze een jaar intern in opleiding geweest bij Karen. Ze werkt exact zoals Karen het zelf zou doen. Bovendien is ze een creatief, lief persoon die graag mensen op hun gemakt stelt. Al sinds jonge leeftijd heeft ze een grote passie voor beauty en make-up bovendien is ze een creatieve duizendpoot.

We call her the Brow Queen!

 

Julie is een expert in het zetten van eyeliner. Na haar opleiding Bio Esthetiek heeft ze meer dan 15 jaar ervaring met dermatopigmentatie waardoor ze prachtig werk levert. Ze heeft een waar oog voor ‘naturel beauty’ en heeft het talent om iedere vrouw te laten stralen.

We call her the Liner expert!

Karen verteld:

‘Wat we doen is een echte specialiteit, je moet volledig in het vak zitten en constant blijven vernieuwen en verbeteren. De ontwikkelingen gaan heel snel, om de beste behandelingen aan te kunnen blijven bieden moet je er bovenop zitten.

Wij doen geen schoonheidsbehandelingen of tattoos, maar denken vanuit een medisch perspectief. Alle behandelingen die we uitvoeren hebben een medische achtergrond, daarnaast zijn onze medewerkers allemaal medisch geschoold.

Dit kun je zien in onze professionaliteit, bekwaamheid en natuurlijk prachtige resultaten! Bekijk onze foto’s.

Wat ik toch zeker wel mag zeggen, is dat onze kliniek het neusje van de zalm is als het gaat om dermatopigmentatie en huidverbetering. Kwaliteit is onze nummer één, daarnaast strijden wij voor een betaalbare prijs om onze behandelingen voor iedereen toegankelijk te maken.

 

* Dermatopigmentatie staat voor: Medical grade pigmentation

 

Bekijk de blog op de site van Dermatopigmentatie:
> www.dermatopigmentatie.be/de-nieuwe-professionals-bij-dermatopigmentatie-stellen-zich-voor