Posted on

Pure & Original x Inside Blinds

Pure & Original x Inside Blinds

Hot news! Pure & Original en Inside Blinds slaan hun handen ineen voor een bijzondere stoffencollectie!

Exclusieve stoffencollectie

Inside Blinds heeft in samenwerking met Pure & Original drie unieke stoffen ontwikkeld:

  • Mezza: een inbetween stof, grover geweven voor een luchtige look;
  • Rozzo: een unieke linnenlook;
  • Fuente: een luxe, zwaardere kwaliteit.

De kleuren

De stoffen worden gekleurd volgens de Pure & Original kleurencollectie. Zo kun je altijd een goed matchende stof vinden bij je verf, of juist gaan voor een andere kleur van de kleurenkaart welke mooi combineert.

Toepassingen van de stoffencollectie

Uniek aan de collectie is, dat de stoffen op meerdere manieren toepasbaar zijn. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een vouwgordijn, overgordijn en een paneelgordijn in dezelfde stof en kleur. Het wordt namelijk gemaakt van exact dezelfde lap stof!

Alle producten worden gemaakt in Inside Blinds’ hun eigen atelier. Geen grote fabriek, maar een intiem atelier met mensenhanden. Alle producten zijn maatwerk en vragen dus allemaal om een andere werkwijze.

Pure & Original lanceert haar stoffencollectie

Over Inside Blinds

Inside Blinds is een exclusieve stoffenfabrikant uit België. Ze fabriceren alle stoffen zelf, in hun eigen atelier. En waarom ze zo bijzonder zijn? Ze printen namelijk hun stoffen! Hierdoor zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden zoals het spelen met textuur en print om bijzondere effecten te bereiken. En dat is nog niet alles: ze kunnen ook raambekleding maken tot wel 10 meter lang! Zo vind je zelfs voor de lastigste ramen een passende aankleding.