Professionele Interieur Fotografie workshop boek

Professionele interieur fotografie

Ben je beginnend interieur fotograaf, of wil je graag stappen maken om je werk te professionaliseren? Dan kan je natuurlijk een 1-op-1 workshop volgen, maar je kan ook kiezen voor een workshop boek. Alle nuttige informatie wat je moet weten op een rijtje, altijd fijn om achter de hand te hebben. Plof lekker neer en pak het boek er bij.... eh, nee! Pak je camera maar, want we gaan beginnen! Niks zitten en lezen, camera er bij en gaan!

Workshop boek Professionele interieur fotografie door STUDIO kapstok Iris Floor
Anne Professionele Interieur Fotografie ebook

Dankzij dit boek maak ik nu veel betere foto's!

Robert Professionele Interieur Fotografie ebook

De camera lag al 2 jaar op de plank, ik snap nu eindelijk wat ik aan het doen ben.

Module 1: Nodig & niet zo nodig
Module 2: Camera
Module 3: Bestandstypen
Module 4: Objectieven
Module 5: Scherpstellen
Module 6: Belichting en HDR
Module 7: Laptop en verlichting
Module 8: Beweging in beeld
Module 9: Compositie
Module 10: Verhaal

Alles wat je moet weten over interieur fotografie in één (e)boek

Til je fotografie skills naar een hoger niveau met het workshop boek Professionele interieur fotografie van STUDIO kapstok. Meer dan 40 pagina’s met technische uitleg en tips hoe je de perfecte interieur foto maakt. De ideale eerste kennismaking met interieur fotografie, wat heb je allemaal nodig? En waar moet je aan denken? Maar ook als je al enig sinds bekend bent met fotografie helpt dit boek je een stap verder professionaliseren in de interieur specialisatie.

In dit boek vind je geen stappenplannen en oefeningen. In 10 modules leer je alles over wat je nodig hebt voor interieur fotografie, de functies van je camera en waar je die voor gebruikt, hoe je je camera instelt voor de correcte belichting, het uitlezen van diagrammen, compositie en nog meer. Kortom, het ideale naslagwerk om achter de hand te hebben.

Leer de kneepjes van het vak met persoonlijke begeleiding

1 op 1 workshop