Workshops

Naailes cursus

Wil jij ook graag leren hoe je je eigen (capsule) collectie naait? Hoe je je eigen kleding aanpast of in elkaar zet? Leer alles wat je moet weten om te beginnen met naaien, in slechts 6 lessen!

Workshop handvormen keramiek

Altijd gedroomd van je eigen servies, handgevormde vaas of object? Dit is je kans! Met handvormen maak je zelf je eigen organisch gevormde functionele en decoratieve objecten. Iedereen kan het!

Workshop decoreren keramiek

Op zoek naar dat ene toffe object, schaaltje of bord? Zoek niet verder, maak het zelf! In deze workshop ga je aan de slag met het beschilderen van keramiek. Kies zelf je kleuren en dessin, pak de kwast op en let's go!

Interieur workshops

Zit jij ook altijd weg te kwijlen bij de mooie foto’s van een professionele interieur fotograaf? Met de workshop Professionele interieur fotografie leer je de kneepjes van het vak! Ga aan de slag met de workshop Professionele interieur fotografie, Professionele nabewerking of beide!

Professionele Interieur Fotografie workshop boek

Ben je beginnend interieur fotograaf, of wil je graag stappen maken om je werk te professionaliseren? Alle nuttige informatie wat je moet weten op een rijtje, altijd fijn om achter de hand te hebben.