Vastgoed fotografie

Vastgoed fotografie

Een veel gestelde vraag
Hoeveel foto’s heb ik nodig voor de verkoop van mijn woning?

Dit hangt compleet af van de woning en jouw persoonlijke wensen.
Over het algemeen wordt de meeste aandacht besteed aan de woonruimtes: de keuken, eetkamer en woonkamer. De overige vertrekken zijn vaak wat simpeler en daar zijn dan ook minder foto’s van nodig. En natuurlijk wordt ook buiten niet vergeten!

De woon etage (keuken, eetkamer en woonkamer)
Meestal zijn minimaal 3 foto’s per ruimte voldoende. Als de ruimtes in elkaar over lopen, wat je bijvoorbeeld bij een woonkeuken hebt, dan is minimaal 1 zogehete doorkijk foto ook zeer gewenst. 

De slaap etage (slaapkamer en badkamer)
Vaak zijn 1 a 2 foto’s per slaap- en badkamer voldoende. 

Buiten (voor- en achtertuin)
Het is fijn om een foto te hebben van het vooraanzicht van de woning vanaf de straat, dit is immers de eerste indruk. Een extra foto van de voordeur kan een uitnodiging bieden om naar binnen te gaan, vooral als de voordeur is aangekleed met bijvoorbeeld en leuke bloempot met bloemen. 
Minimaal 1 foto van de tuin is fijn, en als er een gezellig zitje is, is dat ook favoriet om op de foto te laten zien. Uiteraard is de achtergevel vanuit de tuin ook onmisbaar. 

Details en bijzondere elementen
Als de woning bijzondere elementen heeft, bijvoorbeeld authentieke glas in lood ramen, een custom made kast of nisje, of luxe keuken apparatuur, dan is het fijn om daar wat extra detail foto’s van te hebben.

Je kunt het zelf zo uitgebreid maken als je wilt, wat wil jíj graag laten zien van jouw woning?
Jij hebt jaren lange ervaring met het wonen in dit huis, wat kan een woning zoeker echt niet missen? Dát is wat er op de foto gaat.

Fotografie

Bekijk de prijzen voor interieur- en vastgoed fotografie.