Interior

1-op-1 workshops

Zit jij ook altijd weg te kwijlen bij de mooie foto's van een professionele interieur fotograaf? Met de workshop Professionele interieur fotografie leer je de kneepjes van het vak!
professionele interieur fotografie STUDIO kapstok

Workshop boeken

Ben je beginnend interieur fotograaf, of wil je graag stappen maken om je werk te professionaliseren? Alle nuttige informatie wat je moet weten op een rijtje, altijd fijn om achter de hand te hebben.

Interieur advies

Lukt het je maar niet om die fijne, gezellige sfeer in huis te krijgen? Of ga je verhuizen en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Interieur fotografie

Ga je verhuizen en wil je graag sfeervolle foto’s laten maken van je woning voor de verkoop? Of zou je zelf heel graag foto’s willen hebben om te delen op social media en te laten zien aan vrienden en familie?

Vastgoed

Laat de woning zo sfeervol mogelijk over komen, met al haar karakter, bijzondere materialen en mooie ziel. Laat alles uit handen nemen en kies voor een vastgoed pakket, of kies zelf één van de pakketten voor plattegronden, vastgoed fotografie en brochure opmaak.

Reiskosten

Om de kosten voor jou laag te houden zijn onze diensten exclusief reiskoten. Wanneer wij wel naar locatie komen rekenen wij daarvoor reiskosten. Hoeveel dat is lees je hier. Op deze manier zijn wij zo transparant mogelijk.