Honden

Dierendag actie korting

 

20% korting op de gehele honden en katten collectie met de code DIER20

Voer de code in bij het afrekenen in de winkelmand

Veel shop plezier!

Liefst,
Iris en Robert

Handgemaakte honden collectie

Must haves

Het is je beste vriend: je trouwe viervoeter. Samen op stap, wandelen door het bos en over het strand, dagen lang knuffelen en even samen de dag doornemen. Ze weten iedere keer weer een glimlach op je gezicht te toveren. 

Daarom verdiend iedere hond een mooie halsband, riem, en tuigje of harnas om goed mee voor de dag te komen. 

Accessoires

Naast het hoofdzakelijke hebben wij ook stijlvolle accessoires zoals training tasjes, hands-free uitlaat riemen, en afdroog handschoenen waarmee je je hond direct verwent met een ontspannende massage.
 

Nieuw

Hallo, welkom in ons assortiment!

Klik op de foto om het product te bekijken >

Type hondenlijn

Al onze riemen beginnen en eindigen met een metalen clip. Hiermee bevestig je de lijn aan de halsband, en aan het andere eind creëer je hiermee zelf de handgreep naar jou keuze: groter of kleiner. Door de handgreep groter te maken kun je de lijn eenvoudig inkorten zonder dat je je handen er vol aan hebt.

Ook handig: Doordat al onze riemen vanuit hetzelfde concept zijn opgebouwd koppel je ze ook eenvoudig aan elkaar voor een extra lange hondenriem!

Hands-free riem

Wandel je graag met je handen vrij? Onze riemen zijn eenvoudig hands-free te dragen. 

Hoe draag je een hands-free hondenriem: Kies een hondenlijn met een lange lengte, bijvoorbeeld de L of XL. Bevestig de clip aan de handgreep zijde aan een lage D-ring zodat er een grote lus ontstaat en draag de riem vervolgens als een schouder- of heuptas om je middel of overdwars.

Doordat onze handgrepen niet gefixeerd zijn in een vaste handgreep kun je de riem ook gemakkelijk ergens aan bevestigen, bijvoorbeeld aan een lus van je tas of aan de leuning van een stoel als jullie samen op het terras zitten.

Stel je eigen set samen

Laat je persoonlijke stijl spreken door je eigen set samen te stellen van een halsband met een riem én een extra handvat als je wilt.

Een handvat is optioneel, iedere riem kan zelf zijn eigen handvat maken d.m.v. de clips. Door een handvat toe te voegen aan de lijn maak je deze 20cm langer en voeg je subtiel je eigen persoonlijke stijl toe.

Het handvat is ook perfect te gebruiken voor aan je sleutelbos.

zigzag wit beige

Maten riem

XS – 100cm 
(puppyriem)
S – 200cm
(trainingslijn)
M – 250cm
L – 300cm
XL – 400cm

Maten halsband

XS – 20-35cm
S – 35-40cm
M – 35-50cm
L – 40-68cm

Maten tuigje

XS – 20-35cm
S – 30-50cm
M – 50-70cm
L – 70-90cm

(gemeten over de borst)